Hur ser man ut när man precis tagit cannabis? Hur ser man ut efter en längre tid om man tagit det varje dag?

tors, 2014-05-15 11:02 -- admin

Hej!
Oftast när man precis rökt får man röda ögon och man kan bli torr i ögonen. Man kan hosta och hjärtklappning. Man kan även få svettningar, skakningar och flammig hy. Detta kallas aktivt rus och uppkommer de närmsta timmarna efter att man har rökt.

Är det farligt att träna och sen röka samma kväll?

ons, 2014-04-30 11:10 -- admin

Det är inte direkt fysiskt farligt att träna med THC i kroppen. Samtidigt kan det finnas vissa risker om du tränar efter att du har rökt. Eftersom motoriken försämras finns det en risk att du av misstag gör fel när du tränar som du inte skulle göra om du var opåverkad. Eftersom cannabis är smärtlindrande så kan det också finnas en risk att du tränar fel och skadar dig utan att du känner det.

Jag röker hasch om jag vill

ons, 2014-04-30 10:24 -- admin

Det är klart att du gör. Även om andra människor kan ha åsikter eller regler så är det bara du som kan bestämma vad du gör. Det är också du som får ta eventuella konsekvenser av vad du gör eller väljer.
Cannabishjälpen är inte till för att säga till dig vad du ska göra. Vi försöker ge information. Information som i bästa fall kan vara till hjälp.

Kan man återhämta sitt närminne efter att ha rökt 2-3 ggr i månadeni en halv års period?

tis, 2014-04-29 09:41 -- admin

I de allra flesta fall är svaret ja. Hjärnans olika funktioner kan behöva återhämtning och träning för att komma tillbaka till sin normala funktion igen. Du kan träna närminnet genom att spela memory, läsa böcker, leka ordlekar osv.

Det kan finnas andra förklaringar om du upplever problem med ditt närminne. Om du fortsätter att ha problem efter lång tid utan cannabis kan det vara bra om du kontaktar sjukvården.

Gör det någon skillnad på urinprovet om jag fick en snedtripp? håller det sig kvar längre i urinen? jag häller i mig vatten även. kan jag använda min kompis urin utan att de vet att det är hennes?

mån, 2014-04-14 11:45 -- admin

På frågan om det kommer att visa på urinprov är svaret att det beror på hur mycket du rökte och halten THC i det cannabis du rökte.
Att dricka vatten gör bara att urinen blir utspädd och du får lämna nytt prov.
Lämnar du ett övervakat urinprov märks det om du lånar urin av någon.
Hur ditt röktillfälle var påverkar inte provresultat. Passa på att prata om det obehag du upplevde när du lämnar prov.

Jag tycker ni borde se en dokumentär som heter The union. För allt ni skriver talar emot den... Och sen skulle jag vilja att ni visar oss ett fall där Någon lider av abstinens av cannabis.

mån, 2014-04-14 11:37 -- admin

Det finns åtminstone två problem med the Union. De som har gjort den är inte intresserade av att kritiskt granska eller ta reda på hur det verkligen är, utan har bestämt sig för att legalisering är den rätta vägen och gör i princip en propagandafilm för den inställningen. Som gamla tiders skräckinformation om droger, fast tvärtom. Den forskning som man hänvisar till är gammal och stämmer till viss del inte med vad vi vet idag. Mycket av det som uttrycks är rena åsikter och baserar sig inte på undersökningar eller forskning.

Vad betyder "fixa jääära" eller något liknande? Är det en drog eller något mer ofarligt?

mån, 2014-04-14 09:52 -- admin

Braja, Brass, Brunt, Feting, Ganja, Gräs, Grönt, Hasch, Helig ört, Hövding, Joint, Joppe, Jazztobak, Knatch, Marijuana, Marre, Mörn, Pot, Röka, Shit, Släng, Spliff, Weed, Zütt... Det finns många olika uttryck som ofta ändras över tid eller varieras i olika grupper. "Jara" är oftast ett uttryck för vanliga cigaretter. Om du är orolig för att ditt barn röker cannabis så börja med att prata med hen om vad du ser som du är orolig för.

Sidor